Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima vedetă care apelează la darea în plată e de la ProTV

protv

Controversata lege a dării în plată ajută chiar și vedetele. Unul dintre cei care beneficiază de această hotărâre a aleșilor e un actor foarte cunoscut de la ProTV.

Exasperat de datoria care nu i-a scazut dupa ani de zile de plata a ratelor, Firicel vrea sa predea bancii cheile garsonierei. Nu este o scena din serial, ci situatia reala prin care trece Cuzin Toma, cel care ii da viata simpaticului personaj. Iar sansele de succes sunt mari. Acesta a postat și pe facebook un mesaj pe baza acestui subiect. "Este un mesaj de solidatitate, legat de creditele care au devenit o povara pentru oamenii care au luat credite, mai ales in franci elvetieni... Pentru mine personal a devenit un calvar. Nu am nicio șansă să duc până la final creditul meu. M-am simtit pacalit. N-am stiut ca inainte de a face un credit va trebui sa fac si studii economice. Ne-au pacalit cu cursul valutar, cu clauze, dobanzi ascunse sau umflate. Intr-un contract de parteneriat, cred ca, la un moment dat, trebuie sa piarda ambii parteneri, nu doar unul.", a spus Firicel, conform Protv.

Citește și: Dezvăluiri incendiare: Sorin Oprescu vorbește despre legăturile cu Dan Condrea

Acesta își spune toată povestea. "Am luat un credit de peste 40.000 de franci elvetieni, ar fi trebuit sa platesc in jur de 76.000 dee franci. Dupa 6 luni, au inceput sa creasca ratele si de la 1.000 - 1.200, am ajuns la platesc 2.600 de lei. Iar dupa 9 ani de zile, ajuns sa platesc in jur de 90.000... nu-mi explic. Am apelat la darea in plata! Si sper sa faca mai multi oameni asta. Ma despart cu greu, pentru ca au fost 9 ani in care am investit, mi-am crescut copiii... ", spune actorul care a încheiat totul într=o notă glumeață. Cum va reacționa banca? "O sa ma intrebe: "Bai, esti prost?", iar eu: "Bai, esti nebun?". Si asa o sa se termine.", a încheiat actorul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.