Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar din judeţul Cluj, REŢINUT de poliţişti. Prejudiciu de SUTE de MII de euro (surse)

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Primarul comunei Beliş, Viorel Matiş (PSD), a fost reţinut de poliţiştii clujeni, fiind suspectat de comiterea unor fapte ilegale la regimul silvic în vremea când era lucrător silvic, au declarat, marţi, pentru AGERPRES, surse judiciare. 

Poliţişti din IPJ Cluj au reţinut, în urma unor percheziţii făcute în opt locuri, trei bărbaţi bănuiţi de fapte ilegale la regimul silvic, fapte prin care s-ar fi creat un prejudiciu de 250.000 de euro. 

"Poliţiştii din cadrul IPJ Cluj au reţinut, în urma unor percheziţii realizate în 8 locaţii de pe raza judeţului Cluj, trei bărbaţi bănuiţi de fapte ilegale la regimul silvic. Luni, au fost efectuate percheziţii în locaţii din municipiul Cluj-Napoca, oraşul Huedin şi comunele Beliş, Poieni şi Mărişel, fiind descoperite şi ridicate bunuri şi înscrisuri care servesc ca probe în dosarul penal şi au fost sechestrate obiecte şi diverse sume de bani. În cauză au fost extinse cercetările faţă de trei bărbaţi, în vârstă de 50, 40 şi 59 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, comuna Beliş, respectiv comuna Poieni, judeţul Cluj, care la data săvârşirii faptelor îndeplineau atribuţii de lucrători silvici, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracţiunea de tăiere ilegală de arbori din fondul forestier naţional, furt de arbori din fondul forestier naţional şi fals intelectual', se arată într-un comunicat transmis, marţi, de IPJ Cluj. 

Potrivit IPJ Cluj, până acum valoarea estimată a prejudiciului se ridică la 250.000 de euro.

Citeşte şi: Percheziţii de ULTIMĂ ORĂ în Cluj. Bărbaţi REŢINUŢI pentru infracţiuni silvice. Prejudiciu IMENS .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.