Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar PSD, șeful Asociației Orașelor din România: C...t bolnav, dai din c...r fără să te f... /FOTO

primar

Nicolae Matei, primarul pesedist al orașului-stațiune la Marea Neagră Năvodari și, totodată, președinte al Asociației Orașelor din România, și-a demonstrat calitățile în domeniul înjurăturilor.

Mai întâi, Cornel Roman, locuitor al orașului, a avut o discuție interesantă cu Matei, la finalul lunii august a.c. „Salut Cornel, văd ca dai din c...r fara sa te f...a nimeni! Am cumva datori la tine si nu stiu eu? Vezi ca iti permiti sa vorbesti cam mult la adresa mea! Ce postezi tu sunt calomni vrei cumva sa vi in tara cu citatie?”, i-a spus Matei cetățeanului din Năvodari. (Nota redacției: am reprodus citatul lăsând erorile gramaticale, dar folosind punctele în cazul trivialităților.)

Citește și: Antena 3 pierde un nou meci cu Traian Băsescu: Ce se întâmplă cu postul de știri

Recent, Nicolae Matei a comis-o din nou! Deranjat că oamenii îi atrag atenția asupra străzilor parcă originare din Evul Mediu, primarul a recidivat la adresa lui Ion Roată: „Bai c...t bolnav dai din c...r cam de mult fără sa te f...a nimeni! Iti permiți cam mult la adresa mea!” Cu ceva vreme în urmă, Matei își amenința în stil mafiot contestatarii pe o reţea de socializare. Chiar i-a promis unuia dintre aceștia că o să vină peste el în casă în cursul nopții! „Într-o noapte vă vom căuta pe acasă şi o să primiţi o veste proastă!”, a transmis Matei.

Citește și: BOMBĂ Liviu Dragnea a divorțat: Președintele PSD a rămas fără Bombonica

Primarul de la Năvodari a fost eliberat în aprilie a.c. după opt luni de arest preventiv. Matei a fost arestat pe 10 septembrie 2014, reținut de procurorii DNA pentru presupuse fapte de corupţie.

Nu era prima dată când Matei ajungea la închisoare. Primarul avea deja cinci luni de arest preventiv în perioada noiembrie 2012 - aprilie 2013 pentru acelaşi gen de fapte. Cu prilejul ultimei rețineri, Matei a fost acuzat că a prejudiciat municipalitatea cu aproape 97 milioane lei, suma rezultând din reconstituirea dreptului de proprietate asupra mai multor terenuri situate în intravilanul oraşului, pe malul Mării Negre. Matei era acuzat că ar fi încălcat în acest fel reglementările acestor proceduri şi mai multe dispoziţii ale instanţelor.

Citește și: România intră în ALERTĂ NAȚIONALĂ: Armata a mobilizat rezerviștii pentru APĂRARE

Pe 10 septembrie 2014, Nicolae Matei a fost suspendat din funcţia de primar de către fostul prefect de Constanţa, Radu Volcinschi. Două luni şi jumătate mai târziu, edilul era trimis în judecată pentru abuz în serviciu şi dare de mită. După un total de 13 luni de arest preventiv, Matei a fost lăsat în libertate și este din nou în funcție, deși rămâne sub control judiciar.

Citește și: BOMBA zilei: Un ”greu” al UNPR e acuzat de evaziune fiscală

Nicolae Matei este multimilionar, având acțiuni la trei societăți comerciale, în valoare declarată de aproape 10 milioane de lei. Deține și un teren agricol în suprafață de peste 25 de hectare, precizând că „pentru 3,55 hectare există încheiat Promisiune de vânzare-cumpărare bilaterală” către un anume Marin Ciprian, datând din 2012.

Citește și: Cozmin Gușă dezvăluie mutările pe care le fac SUA în România

În declarația de interese nu își precizează apartenența politică (PSD). În schimb, arată că este membru în Adunarea Eparhială a Tomisului, scrie Puterea.ro

Citește și: 32 PNL, 4 PSD: Senatorii care au votat împotriva Agenţiei de Administrare a Bunurilor Sechestrate

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.