Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei, luată cu ASALT de bucureşteni. MII de solicitări în Programul 'Biciclişti în Bucureşti'

PMB primaria capitalei

Primăria Capitalei a anunţat  că a luat decizia să suspende procesul de înscriere în programul "Biciclişti în Bucureşti", prin care ar urmă să fie acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziţionarea de biciclete, după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relaţii cu publicul, iar pe e-mail au fost primite peste 14.500 de solicitări. Primăria spune că va propune în următoarea şedinţa a Consiliului General suplimentarea numărului de vouchere acordat în cadrul acestui program.

 

Într-un comunicat remis marţi seară, Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) informează că, "în urmă numărului foarte mare de solicitări primite, a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program, până la procesarea tuturor cererilor sosite prin e-mail şi eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului".

"Până la ora 18.30, ora la care au fost închise ghişeele şi a fost dezactivată adresa biciclişti@pmb.ro, au fost procesate un număr de 4.136 de cereri depuse la Centrul de Relaţii cu Publicul, iar pe adresa de e-mail au fost primite peste 14.500 de cereri", precizează PMB.

Citeşte şi: Descoperire de proporții: Luna conţine mari rezerve de apă

Conform Primăriei, toate cererile transmise prin e-mail vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat prin e-mail fiecărui solicitant. După ce toate cererile vor fi procesate şi vor fi primit număr de înregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetăţean poate solicită un singur voucher.

Pentru a se putea garanta principiul "primul venit, primul servit" în alocarea voucherelor, cererile vor fi înregistrate în funcţie de dată şi ora procesării, în cazul celor depuse la ghişeele Centrului de Relaţii cu Publicul, respectiv după dată şi ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin e-mail, explică Primăria.

Citeşte şi: E OFICIAL! Cele trei românce SECHESTRATE în Fâşia Gaza, REPATRIATE

"După efectuarea tuturor acestor operaţiuni, va fi publicată pe site-ul pmb.ro, la secţiunea "Biciclişti în Bucureşti", lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise şi ordonate în modul descris anterior", se precizează în comunicat.

Primăria mai spune că, în funcţie de numărul total al cererilor validate, va "supune aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în proxima şedinţa, un proiect de Hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în cadrul acestui program în acest an".

De asemenea, mai menţionează PMB, programul "Biciclişti în Bucureşti" va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a programului pentru ediţia din 2018.

Citeşte şi: Alertă la baza Kogălniceanu: un avion, trimis să INTERCEPTEZE bombardiere RUSEŞTI .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.