Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1, propuneri pentru Ministerul Sănătății

dan tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, propune Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, două variante pentru redeschiderea Secției de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, care a fost închisă în urmă cu două săptămâni.

Turcia, tot mai ÎNGRIJORATĂ: Inamicul numărul unu al lui Erdogan, Gulen, ar putea fugi din SUA

Reabilitarea secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși ar putea fi realizată rapid, în maxim două luni, însă acest lucru ar include doar rezolvarea deficiențelor constatate de către inspectorii Direcției de Sănătate Publică București, care au dus la suspendarea activității secției ATI și care se regăsesc în procesul verbal de constatare a condițiilor igienico-sanitare. În acest termen nu se poate realiza decât dotarea celor cinci camere ale secției ATI cu un sistem de climatizare ultramodern, cu pereți din inox achiziționați din străinătate, precum și cu uși glisante din inox. Însă, dacă ministrul Sănătății va dori ca acest departament să fie modificat complet, realizându-se o secție după cele mai înalte standarde, cu cameră complet sterilă, inclusiv a aerului, atunci lucrările ar putea dura și șase luni.

Victor Ponta, în DOLIU: Am pierdut o prietenă extraordinară

”Fiind vorba despre ministerul de resort, care cunoaște cel mai bine nevoile sistemului medical din România, am propus ministrului Vlad Voiculescu cele două variante pentru deschiderea secției ATI de la Spitalul de Arși. Nu ne rămâne decât să așteptăm răspunsul Ministrului Sănătății în ceea ce privește varianta pentru care optează. Primăria Sectorului 1 va suporta din bugetul local toate costurile investițiilor de la secția ATI a Spitalului de Arși, indiferent de varianta aleasă de ministerul de resort”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.