Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarie de sector a FURAT curent electric timp de 6 ANI. Un cartier intreg e in bezna

lumina albastra

Primaria sectorului 6 a furat curent electric timp de 6 ani, cel putin asta sutine ENEL. Compania acuza primaria nu a semnat niciun contract pentru iluminatul stradal al cartierului Brancusi, un cartier relativ nou al Capitalei, format din blocuri ANL.

In momentul in care a sesizat situatia, ENEL a intrerupt furnizarea de curent electric pentru iluminatul stradal din cartierul Brancusi lasand locuitorii acestei zone in bezna.

Primaria sectorului 6 confruntata cu aceasta situatie a inceput sa faca platile restante catre ENEL si sustine c apana la sfarsitul saptamanii viitoare va achita datoria.

ENEL a decis în urmă cu două săptămâni să taie curentul de pe stradă pentru că a descoperit că vreme de șase ani primăria de sector nu a avut documentele necesare și străzile au fost luminate pe un branșament parțial.

Primăria sectorului 6 trebuie să plătească acum 100.000 de lei pentru curentul consumat în tot acest timp și să facă rost în următoarele zile de toate documentele necesare pentru ca această zonă a cartierului să fie rebranșată la electricitate, precizeaza digi24.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.