Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarii traseişti, la final de transhumanţă, se întorc în PNL

primar

Şase primari care au trecut la PSD în urma Ordonanţei 55 privind migraţia aleşilor locali au optat pentru a candida la viitoarele alegeri din partea PNL, a anunţat, duminică, PNL Buzău, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, această hotărâre survine după ce liberalii au definitivat fuziunea completă şi au optat pentru o conducere unică. 

"Această măsură a fost primită bine, dovedindu-se un argument decisiv pentru mai mulţi aleşi locali, un număr de şase primari trecuţi la PSD în urma "Ordonanţei Dragnea" au optat pentru a candida la viitoarele alegeri din partea PNL. Există, de asemenea, şi mai mulţi viceprimari care şi-au exprimat o opţiune similară", a declarat, pentru AGERPRES, copreşedintele PNL Buzău, av. Dorin Bădulescu. 

Potrivit acestuia, din motive pur strategice, numele celor care au optat astfel vor fi anunţate la momentul oportun, proiectul politic cu un preşedinte unic urmând să devină efectiv la viitoarea şedinţă a Biroului Naţional al PNL. 

Deputatul Cezar Preda, copreşedintele PNL Buzău, şi-a anunţat la sfârşitul săptămânii trecute disponibilitatea de a renunţa la funcţia din organizaţie, invocând responsabilităţile pe care le are ca vicepreşedinte responsabil pe Regiunea de Sud-Est şi comunicator la nivel naţional.

Vezi şi: PNL mută strategic înainte de alegeri: Prima colaborare cu alt partid

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.