Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Capitalei pune PUNCT scandalului iscat de licitaţii. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ privind achiziţia celor 400 de autobuze RATB

digi24
gabriela firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că toate contestaţiile depuse la licitaţia pentru achiziţionarea celor 400 de autobuze pentru RATB au fost respinse de către Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). Primarul general susţine că suspendarea licitaţiei va fi ridicată, iar noile oferte vor putea fi depuse începând cu 25 noiembrie.

"În această perioadă care s-a scurs, licitaţia a fost suspendată de către CNSC pentru că au fost depuse mai multe contestaţii. Am crezut că acele contestaţii au o bază reală şi am fi fost dispuşi să corectăm caietul de sarcini. (...) Vreau să vă fac o informare a stadiului licitaţiei  RATB. Pe scurt, CNSC consideră că 95% dintre contestaţiile depuse sunt nefondate. Restul de 0,5% nu sunt considerate fondate, dar sunt anumite aprecieri pentru care trebuie să aducem lămuriri suplimentare. De aceea trag concluzia că suspendarea a fost una 100% nefondată, pentru că aspectele semnalate în contestaţii au fost derizorii. Primăria Capitalei va ridica suspendarea, iar noul termen pentru depunerea ofertelor va fi 25 noiembrie. În total au fost 31 de solicitări de clarificări, 14 notificări prealabile şi 10 contestaţii. CNSC a respins toate acestea.", a declarat primarul Capitalei.

Citeşte şi: Halep, mesaj FERM pentru contestatari: 'MERIT să fiu pe primul loc...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.