Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Comarnic, acuzații INCENDIARE la adresa familiei lui Victor Ponta

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost reținut din cauza unui contract în orașul Comarnic. Primarul de Comarnic, Dorin Botoacă, susține că orașul arată ca după bombardament din cauza firmei familiei lui Victor Ponta, care și-a bătut joc de lucrările de reabilitare.

”Din cauza cumnatului lui Ponta, de la firma Grossman, și din cauza firmei Euroconstruct, Comarnicul arată de doi ani ca după bombardament. Contractul început în ianuarie 2012 trebuia finalizat în februarie 2014. Suntem în februarie 2015 și nici după un an nu sunt realizate. Eu, ca inginer constructor, vă spun că nici 70% din lucrări nu sunt realizate și sunt și prost făcute”, a spus primarul Botoacă.

Edilul a mai arătat că ”din cauza lor, nu pot termina contracte de modernizare cu termene de finalizare în august 2015 și pierd 4 milioane de euro, bani europeni. Din cauza lor, sunt pierduți acești bani”.

”Nu mai că localnicii mă bombardează pe mine cu presiuni, în loc să fie revoltați pe cei de la Consiliul Județean, că ei au făcut așa-zisa licitație și au dat lucrările către Herțanu și Euroconstruct”, a mai declarat Dorian Botoacă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.