Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Koln stârneşte revoltă: Ce sfaturi le dă femeilor agresate sexual se imigranţi

primar koln

Numeroase agresiuni sexuale au avut loc în Germania în noaptea de Revelion, cele mai multe în zona gării din Koln. După o întâlnire cu şeful poliţiei şi alţi oficiali, primarul din Koln, Henriette Reker, a făcut câteva afirmaţii care au stârnit revolă. Aceasta s-a concentrat mai mult pe acţiunile femeilor, în loc să vorbească despre pedepsirea şi prevenirea actelor de violenţă.

Primarul oraşului german Koln a declarat că femeile ar trebui să adopte un cod de conduită pentru a preveni agresiunile. Printre măsurile preventive propuse se numără menţinerea unei distanţe sigure faţă de străini, evitarea părăsirii grupului de cunoscuţi, solicitarea martorilor să intervină în caz de agresiune, raportarea agresiunilor la poliţie.

Vezi și: 'Eram fugărite ca vitele': Mărturiile zguduitoare ale tinerelor din Germania violate de refugiaţi

Primarul a anunţat că, pentru carnavalurile care vor avea loc în centrul oraşului în luna februarie, se vor spori efectivele poliţiei. Edilul a mai avertizat tinerele despre pericolul evenimentelor unde se consumă alcool şi a precizat că imigranţilor trebuie să li se explice mai bine care tip de comportament este considerat deplasat. Cetăţenii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la discursul axat pe victime în loc de agresori, scrie publicaţia britanică The Independent.

Henriette Reker a fost înjughiată în gât, în luna octombrie, de un bărbat care milita împotriva refugiaţilor. Incidentul s-a produs chiar înainte de alegerile în urma cărora Henriette Reker a devenit primar.

Vezi şi: VIDEO Primele imagini cu agresiunile sexuale ale refugiaților în Germania: Situație de netolerat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.