Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul General, Gabriela Firea, măsuri pentru siguranța drumurilor

Gabriela Firea sedinta directori

Primarul General, Gabriela Firea s-a intalnit la sediul Primariei Municipiului Bucuresti cu reprezentantii unitatilor teritorial administrative care sunt implicate in administrarea si ingrijirea malurilor Dambovitei din afara Bucurestiului.

Intalnirea a avut ca scop identificarea solutiilor legale care sa permita implementarea de noi masuri de siguranta, evitand astfel producerea altor accidente in zona.

Tăriceanu a EXPLODAT: îi cere lui Iohannis să-i DEMITĂ pe Kovesi și Coldea

La sedinta au fost prezenti Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, reprezentanti ai Orasului Popesti- Leordeni, Primarul Comunei Glina, reprezentanti ai Primariei Sectorului 4, precum si conducerea Administratiei Strazilor Bucuresti.

Informaţia CAPITALĂ în dosarul lui Olteanu: De la ce a pornit totul

„Dupa cum stiti, in zona au avut loc mai multe accidente si este clar ca avem nevoie de solutii pentru a rezolva aceasta problema. Imi doresc sa avem un profil unitar al aliniamentului stradal pentru zona din afara Bucurestiului, de la Mihai Bravu pana la Centura orasului Bucuresti, luand totodata masurile necesare pentru protejarea cetatenilor. Este necesar sa putem monta parapeti de protectie si sa cream totodata o zona verde, cu aspect placut. Pentru a putea lua aceste masuri trebuie sa realizam cadrul legal care sa permita fiecarei unitati administrativ-teritoriale sa administreze un anumit sector de drum”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit estimarilor Administratiei Strazilor Bucuresti, costul parapetilor de protectie este in jur de 850.000 de euro.

In acest sens, zilele urmatoare, la sediul Municipalitatii, reprezentantii Primariei Generale, ai Primariilor Glina si Popesti Leordeni, ai Primariei Sectoarelor 3 si 4, vor definitiva proiectele necesare luarii in administrare a acestei zone.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.