Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Iaşului a revenit la serviciu. Primele declaraţii

nichita

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a revenit la serviciu la 5 zile după ce procurorii DNA au descins la Primăria Iaşi. Edilul, acuzat că a folosit Poliţia locală pentru a-şi spiona şi ameninţa amanta, o angajată a primăriei, şi-a luat luni o zi de concediu. La sosirea la primărie, marţi dimineaţa, a declarat că va oferi în curând detalii despre cazul său.

Vezi şi: Lui Nichita chiar i se înfundă. Mai are un dosar OFICIAL la DNA pentru corupție

"Am fost întotdeauna un om al dialogului, indiferent de subiecte. Sunt într-o fază în care efectiv nu pot să răspund la întrebări. Ancheta trebuie să meargă mai departe. Sunt un om care îmi pace să respect regulile. Ştiu ce înseamnă dialogul cu presa, dar în acest moment nu pot să fac niciun fel de declaraţii. Va veni momentul în care voi spune tot ceea ce e de spus, inclusiv ce pare senzaţional. Nu sunt nici robot, nici puritan. Vă rog să fiţi şi dumneavostră oameni. Şi noi trebuie să ne comportăm cât mai normal unii cu alţii, pentru că necazurile sunt pentru toţi pe lumea asta", a declarat Nichita.

Cu doar câteva zeci de minute înainte sosite la primărie şi fosta amantă a lui Nichita, Adina Samson. Aceasta a declarat că a fost cerută în căsătorie de primar, iar după ce a refuzat acesta a început să o ameninţe şi chiar a bătut-o.

Vezi şi: Amanta lui Nichita confirmă STIRIPESURSE.RO: 'Am fost bătută'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.