Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Mioveniului a trecut la amenințări! Sindicaliștii Dacia, avertizați că vor fi înlocuiți cu roboți dacă participă la proteste

dacia

Primarul din orașul Mioveni, Ion Georgescu, le-a transmis sindicaliștilor de la uzinele Dacia că „roboții sunt la poarta fabricii”, ca urmare a amenințărilor cu un protest de amploare.

„Cred că majoritatea care intră pe porțile uzinei au văzut roboții la poartă; ăștia nu dau examen, nu fac nici mitinguri”, a spus primarul, potrivit profit.ro.

Liderul kosovar, critici NEOBIȘNUITE la adresa UE: 'Kosovo s-a ţinut de cuvânt. Nu şi comunitatea internaţională'

Ieri, sindicatele Dacia au confirmat acțiunea de protest anunțată anterior, toți membrii de sindicat fiind anunțați prin intermediul unor flyere că pe 7 noiembrie va fi desfășurată o amplă mișcare sindicală. Acțiunea are ca princială temă măsurile de modificare a Codului Fiscal, prin care sunt tranferate în sarcina angajaților contribuțiile sociale.

Un alt motiv de supărare anunțat de sinidcate este întârzierea construcției Autostrăzii Sibiu – Pitești, care ar putea genera pierderea de locuri de muncă. Nu în ultimul rând, flyerele mai vorbesc și despre „guvernul trădător al intereselor cetățenilor din România.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.