Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 1 face orice să preia Rapidul: 'Înființez comisia prin dispoziție de primar'

www.gsp.ro
suporteri Rapid București

”Nu îi înţeleg pe consilieri de ce politizează acest proiect care este pentru binele sportului şi al cetăţenilor Sectorului 1. Cei de la USR şi PNL s-au abţinut, iar propunerea mea a fost respinsă. Dar eu merg mai departe şi înfiinţez comisia prin dispoziţie de primar.

Pentru mine este mai mult decât surprinzător faptul că şeful de grup al celor de la PNL, domnul Chirvase, este rapidist din tată în fiu. Şi cu toate acestea s-a opus dintr-un motiv politic pe care nu îl înţeleg. Era vorba doar despre înfiinţarea unei comisii, decizia finală va fi tot a Consiliului Local”, a spus Tudorache, pentru Agerpres.

Citește și: Primăria Sectorului anunță: Preluarea Rapidului, blocată de consilierii locali

Primarul a menţionat că respectiva comisie va fi formată din avocaţi, reprezentanţi ai Primăriei Sectorului 1 şi reprezentanţi ai Consiliului Local. Comisia va negocia preluarea mărcilor, culorilor, brandului şi a palmaresului cu asociaţiile UFC Rapid, AFC Rapid şi societatea comercială aflată în lichidare în prezent, FC Rapid SA.

”Noi intrăm în discuţii cu cele trei entităţi, UFC Rapid, AFC Rapid şi FC Rapid. Am vorbit cu doamna Caciureac (n.r. - Valentina Caciureac, preşedinta CS Rapid), dar dânsa la CS nu deţine nimic. Eu am vorbit de principiu cu două din cele trei entităţi.

Vreau să fie o singură echipă a Rapidului. Vrem brandul, palmaresul, tot. Eu am avut discuţii neoficiale, dar cei care vor discuta efectiv vor fi cei din comisie", a mai spus Tudorache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.