Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele IMAGINI cu ADI DESPOT din noaptea GROAZEI: A salvat vieți / FOTO ŞOCANTE

Avem primele imagini cu Adrian Despot din noaptea groazei. Solistul trupei Viţa de Vie a fost surprins în timp ce căra răniţii. Fotografiile sunt şocante.

 

Acesta a fost filmat de un cameraman Pro TV imediat după incendiul de la Club Colectiv. Artistul se afla în acolo în momentul în care a pornit iadul. Era plin de negreală și disperat, încerca să salveze cât mai multe vieți şi chiar a țipat la un moment dat la cameraman să lase camera jos și să dea o mână de ajutor.

Adi este acum acasă, nu a avut nevoie de spitalizare, după cum au anunţat colegii săi, însă formaţia şi-a anulat un prim concert care urma să aibă loc sâmbătă seară. Adi Despot nu a făcut nicio declaraţie, dar despre el un operator de la o televiziune naţională a scris că l-a văzut pe artist cărând pe braţe răniţi, deşi el însuşi avea urmele incendiului pe faţă.

Citeşte şi: Mesaj DUR şi AVERTISMENT al unui tânăr pentru politicieni. 'Să vă ferească Dumnezeu'

Virgil Ianţu a postat pe pagina de facebook un mesaj pentru Adrian Despot. “Mulţi îl consideră un sociopat, arogant sau ciudat. O fi puţin din toate, dar în primul rând, el este un om. Un om care astăzi tace. Nu vrea să ştim că a salvat vieţi, nu vrea recunoştinţă, nu vrea nimic în schimb. Ba da, cred că vrea ceva, vrea dreptate şi asta este singurul lucru pe care l-ar urla din răsputeri. O fac şi eu şi ar trebui să o facem cu toţii. Să urlăm în faţa nedreptăţii de fiecare dată când ea ne loveşte în suflet. Chiar dacă o să te supăr, eu îţi mulţumesc, Adrian”, a scris Ianţu pe facebook.

Citește și: Mărturie din clubul GROAZEI a unui supravieţuitor. 'Am fost în INFERN'

 

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.