Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele imagini cu ASASINAREA lui Kim Jong-Nam, fratele dictatorului nord-coreean - VIDEO

Imaginile de supraveghere au surprins momentul în care Kim Jong-Nam, fratele liderului nord-coreean, este asasinat în incinta aeroportului din Kuala Lumpur.

Chiar dacă imaginile sunt de slabă calitate, se poate observa cu uşurinţă atacul din ziua de 13 februarie. O femeie, îmbrăcată cu o bluză albă şi o fustă gri, se apropie prin spate de victimă şi îi aplică o substanţă otrăvitoare pe faţă. Se presupune că este vorba de femeia indoneziană arestată ulterior.

Una dintre suspectele reţinute pentru asasinarea lui Kim Jong-nam credea ca ia parte la o farsă TV

După atac, Kim Jong-Nam se apropie de un agent de securitate al aeroportului şi îi cere ajutorul. Fratele dictatorului de la Phenian a încetat din viaţă în drum spre spital, în convulsii puternice.

Autorităţile malaeziene au arestat până acum un cetăţean nord-coreean, o femeie vietnameză şi o altă femeie din Indonezia. Autorităţile care se ocupă de anchetă mai caută alţi patru suspecţi nord-coreeni, bănuiţi că au părăsit ţara chiar în ziua asasinatului.

Kim Jong-Nam era un critic puternic al fratele său şi familiei dinastice care conduce cu mână de fier Coreea de Nord. El trăia în exil, împreună cu cea de-a doua soţie a sa în Macao, sub protecţia Chinei, după cum informează serviciile de informaţii sud-coreene.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.