Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRIMELE IMAGINI de la posibila MITĂ electorală din Sectorul 1/ VIDEO

incident

Sfârșitul de săptămână a marcat și primul scandal uriaș din campania electorală. Filiala PSD Sector 1 a anunțat că Poliția Locală Sector 1 a făcut o sesizare către autoritățile electorale competente, dar și către Poliție cu privire la o un posibil caz de mită electorală. Concret - candidatul PNL este acuzat că ar fi oferit mese alegătorilor și sume de bani contra voturilor acestora.

Vezi și: Cozmin Gușă lansează un scenariu BOMBĂ despre scutul de la Deveselu: Viața noastră s-a schimbat

Replica PNL a venit chiar de la candidatul la Primăria Sectorului 1, Alexandru Nazare, care nu neagă întâlnirea reclamată de poliție, dar susține că a participat la o zi de naștere unde le-a vorbit la cerere celor prezenți despre programul său și evident le-a oferit și un pliant cu ce conține acesta. El acuză că Poliția Locală Sector 1 este folosită de PSD ca armă de campanie.

În dispută a intervenit și un lider al romilor din sector care dă de înțeles că i s-ar fi oferit bani în schimbul voturilor comunității pe care o reprezintă, dar că nu ar fi acceptat oferta venită din partea candidatului PNL.

Starea de fapt:

-Poliția locală Sector 1 a sesizat Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES 1). BES 1 a sesizat BEC care a trimis plângerea spre Poliție (Secția 5 Poliție pe raza cărei se află imobilul indicat că s-ar fi produs încălcarea legii);

-Poliția locală Sector 1 a sesizat și direct Secția 5 Poliție;

-Polițiștii de la Secția 5 au făcut deja audieri în cauză și s-au administrat probe foto, video și audio și în baza cercetărilor efectuate vor formula o rezoluție pe care o vor înainta Parchetului de pa lângă Judecătoria Sectorului 1.

______

Acuzațiile se fac în Baza Art.386, alin.1 Cod Penal:Oferirea sau darea de bani, de bunuri ori de alte foloase în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidați ori un anumit candidat se pedepsește cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

STIRIPESURSE.RO  vă prezintă un set de fotografii și un video cu incidentul în dispută:

La TC 0.15 - unul din meseni îi spune cuiva care pare să se intereseze de situație: ”E adevărat că au fost aici invitați, dar au stat și ei cu noi de vorbă, au plecat și la revedere.”

content-imagecontent-imagecontent-image

content-imagecontent-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.