Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele măsuri ale noului Primar al Capitalei: Ce vrea să facă Gabriela Firea

gabriela firea ratb

Primarul general al Capitalei a găsit o soluţie de avarie ca să rezolve problema transportului public în Bucureşti. 200 de autobuze second hand vor fi cumpărate anul acesta.

Abia de anul viitor, Primăria vrea să cumpere 300 de autobuze noi, 100 de troleibuze şi tramvaie. „Am decis astăzi ca în regim de urgenţă RATB să organizeze licitaţie pentru achiziţionarea a 200 de autobuze nu mai puţin de euro 4”, a spus Gabriela Firea. În acest moment, mai sunt funcţionale doar 60 la sută din mijloacele de transport public din Capitală. Restul, fie au ieşit din uz, fie necesită reparaţii capitale.

Cât despre călătoriile gratuite, Gabriela Firea spune că proiectul va fi aplicat tot de anul viitor. Gratuitatea ar urma să fie acordată înainte şi după orele de vârf. „Intenţionăm să demarăm un proiect pilot cu gratuitate înainte şi după orele de vârf, dar numai după ce autobuzele despre care v-am vorbit că vor fi achiziţionate, primele 200 în această toamnă, restul de 300 anul viitor, vor fi deja în trafic”, a spus primarul general, conform Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.