Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele REFUZURI: Două dintre vedete lui Hagi l-au anunțat pe Becali că nu vin la Steaua

www.gsp.ro
Razvan Marin Benzar

Răzvan Marin și Benzar nu sunt interesați de un transfer în București, ambii speră să plece de la Viitorul direct în străinătate, conform gsp.ro.

Becali i-a remarcat pe Răzvan Marin și pe Romario Benzar, doar că i-a văzut prea târziu. Statutul de internaționali, pe care fotbaliștii lui Hagi l-au dobândit recent, le-a crescut cotele și le-a schimbat planurile.

Jucătorii cred că progresul pe care l-au înregistrat în ultima vreme le dă dreptul să spere la un transfer direct în străinătate, o variantă mai atrăgătoare pentru ei decât ar fi trecerea la Steaua.

Citește și: Mircea Lucescu vrea doi jucători de la Viitorul: 'Îi ținem sub observație'

Gigi a făcut o politică din curtarea fotbaliștilor de la Viitorul. L-a readus de acolo pe Toșca, i-a cumpărat pe Gabi Iancu și pe Florin Tănase. A consumat peste 2,5 milioane de euro doar cu achiziționarea celor trei! Becali a căutat să liciteze în ultima perioadă și pentru Marin, și pentru Benzar, însă Hagi amână decizia în privința internaționalilor.

Gică are două variante la dispoziție: să dea lovituri cu două transferuri mari sau să-i mai păstreze și să continue lupta pentru titlu în partea decisivă a sezonului, pe care Viitorul o poate începe din postura de lider.

Mai ales Răzvan a atras atenția în ultima perioadă, datorită prestațiilor de la națională. Fiul lui Petre Marin are 20 de ani și a fost pomenit drept țintă pentru formații importante din Europa, inclusiv Juventus. Și dacă nu va ajunge la Torino, șansele să se transforme în stelist sunt minime.

Benzar, 24 de ani, gândește și el la fel, e convins că va avea posibilitatea să treacă în alt campionat. Romario a debutat cu Viitorul în Liga 1 ca mijlocaș central.

Hagi l-a reprofilat apoi fundaș dreapta și jucătorul născut la Timișoara a funcționat cel mai bine pe poziția de "lateral", pe care și-a câștigat și loc de titular în formula lui Daum. Marin e la Viitorul de la 16 ani, după ce evoluase la juniorii Stelei, iar Benzar a ajuns în Dobrogea la 17 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.