Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul lider PNL care recunoaște că Dacian Cioloș va prelua partidul

Vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), deputatul Sulfina Barbu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă la Sibiu, că liberalii nu se tem de o eventuală venire în partid a premierului desemnat Dacian Cioloş. Asta, în condițiile în care s-a tot scris că se pregătește un partid prezidențial condus de Cioloș.

Citește și: Asta e LISTA NEAGRĂ: 128 de politicieni sunt pe ea

"Partidul Naţional Liberal este un partid nou, un partid care a rezultat prin fuziunea celor două foste partide. Dacă nu ne-a fost frică să facem acest pas, în care foarte puţină lume credea în afară de noi, fiţi sigură că nu ne este frică de oameni noi, pe viitor. Cei care vor dori să ni se alăture şi sper să fie foarte mulţi oameni de valoare, sunt bine primiţi. Deschiderea PNL este o realitate. Ne dorim oameni noi, indiferent din ce sector vin ei. Să nu o interpretaţi ca pe o invitaţie directă către domnul Cioloş. Dânsul astăzi şi în perioada următoare are altă misiune. Va fi alegerea dânsului ce va face pe viitor, dar răspunsul ferm este că nu ne este frică, nu ne-a fost frică să facem o fuziune dificilă şi s-a dovedit a fi un proces de succes, nu ne este frică de oameni noi. Dimpotrivă, îi dorim alături de noi", a spus Sulfina Barbu, întrebată dacă există temeri în PNL că Dacian Cioloş va prelua conducerea partidului sau va forma un nou partid de dreapta.

Citește și: Sorin Câmpeanu a concediat 14 oameni ai lui Victor Ponta

Despre o eventuală venire a lui Dacian Cioloş în PNL a vorbit vineri, în aceeaşi conferinţă de presă, şi deputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte al PNL. Întrebată despre posibilitatea ca Dacian Cioloş să intre în PNL sau să îşi facă un nou partid de dreapta, Raluca Turcan a răspuns că aceasta este "o opţiune pe care domnul Cioloş va putea să o aibă la un anumit moment". "PNL îşi doreşte profesionişti, dar din păcate opinia publică şi o parte a societăţii care nu priveşte foarte în profunzime lucrurile poate să descurajeze oamenii profesionişti să îşi asume misiuni în partidele politice. Ori democraţia funcţionează pe baze de partide politice", a adăugat deputatul PNL.

Citește și: Cum ”opera” vedeta PRO TV reținută de procurorii DIICOT: Ce rețetă a aplicat pentru a păcăli fiscul

Prezentă şi ea la Sibiu, la conferinţa de presă, deputatul PNL Lucia Varga a declarat că ea nici nu s-a gândit la venirea lui Dacian Cioloş în partid. "E un subiect la care, sincer, nu ne-am gândit până la acest moment. Eu personal nu am avut o astfel de gândire", a spus Lucia Varga, despre o eventuală preluare a conducerii PNL de către Dacian Cioloş, scrie agerpres.ro

Citește și: Anunț de la DNA: A dat dovadă de indiferenţă profesională şi dispreţ faţă de dreptul la viață

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.