Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul loc din România unde Facebook este INTERZIS

facebook cenzura

Facebook, interzis în România! Nu e o glumă, e chiar realitatea care se petrece la Brăila. Angajaţii Spitalului Judeţean Brăila nu mai pot accesa site-ul Facebook de pe calculatoarele instituţiei. Managerul spitalului, Mihail Iugulescu, a făcut un sondaj în serverele de calculatoare şi a constatat că acestea erau încărcate cu accesări pe reţeaua socială.

Citește și: SCINDĂRI în PSD: Ce pune la cale Victor Ponta și care sunt taberele

Timp pierdut la locul de muncă, este de părere Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judeţean Brăila care, în urma unei verificări în serverele unităţii spitaliceşti, a constatat cu stupoare că nu există calculator din clădire de pe care să nu se fi accesat Facebook-ul. Astfel, cea mai populară reţea socială din lume este interzisă în spitalul din Brăila.

Citește și: PRO TV cere 100.000 de euro despăgubiri de la un fost prezentator

"În urma cu un an de zile am interzis personalului medical să acceseze site-uri exterioare, cu excepţia ministerului şi a tot ce ne interesează pe noi. Recent am luat hotărârea să blochez accesările şi de la tot personalul TESA. Am mers de câteva ori prin birouri şi am văzut mereu ecrane cu Facebook, toată ziua lumea stătea pe Facebook. Aşa că l-am interzis, am blocat accesarea, aşa încât dacă dau click să intru pe site, serverul mă întoarce în pagina de web a spitalului Brăila. Toată ziua se stătea să se vadă cine a mai postat, ce a mai postat şi uitau să muncească astfel că, de la prânz se apucau oamenii de lucru în condiţiile în care începeau programul la 8. Accesările pe site-ul de socializare bloca şi reţeaua, astfel că, în loc să transmitem date către Minister sau Casa de Asigurări de Sănătate noi aveam trafic pe Facebook. Cu stupoare am descoperit după un sondaj în reţea, că Facebook-ul era accesat peste tot", a declarat, pentru Adevarul, dr. Mihail Iugulescu, managerul Spitalului Judeţean Brăila.

Citește și: Tranzacția anului în România: Billa a fost cumpărată de un mare lanț de hypermarketuri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.