Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul mare fotbalist care vrea la Steaua armatei: Face mișto de Gigi Becali

gigi becali

Alin Stoica se autopropune la Steaua armatei și ia peste picior numele de FCSB, ales de Gigi Becali pentru echipa pe care o conduce.

"Chiar și la 37 de ani, nu că joc, ci sunt cel mai bun! Am crescut alături de mari fotbaliști, de legende, mergeam în cantonamente, mergeam la antrenamente. Mă jucam și eu cu ei.

Mi-ar face plăcere ca, după ce am crescut cu ei, să și joc cu ei pentru echipa Armatei", a zis Alin Stoica pentru ProTV, scrie gsp.ro.

...despre FCSB: "FC Star sau cum îi cheamă? Viva, Ciao, că au nume de revistă, acum văd. Cum îi cheamă?! FC Star București? FC Ciao le spunea mai bine. Și la FCSB e presiune? Că, uite, acum joacă să câștige titlul și văd că-s nervoși, agitați".

Alin Stoica (37 de ani) a evoluat pentru Steaua în sezonul 1995-1996. A fost cumpărat pentru 1,2 milioane de euro de Anderlecht, unde a strâns mai bine de 100 de meciuri.

A mai trecut în cariera sa pe la Club Brugge, Siena, FC Național, Poli Timișoara, Gent, Mouscron, Brașov, Vojvodina, ASU Poli și Concordia Chiajna.

A strâns 13 partide și pentru echipa națională. Ultima dată a evoluat la FB Gulbene, în 2015, formație din prima ligă letonă de fotbal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.