Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul SCANDAL electoral de proporții din București. 'Micul și berea' s-au lăsat cu vandalisme

Un scandal de proporții a avut loc în această seară în Cartierul Pajura din Sectorul 1 din București. Membri au mișcării populare s-au înfruntat cu ”oameni antrenați în scandal și diversiune de la PSD”. Poliția a intervenit cu efective importante pentru a aplana un scandal care era pe cale să degenereze. Sediul PMP din cartier a fost serios avariat în urma incidentelor. Au fost depuse plângeri la Poliție.

Totul ar fi pornit de la un anunț fals făcut în zilele trecute în cartie și zonele limitrofe prin care cetățenii erau informați că în această seară PMP Sector 1 va oferi la sediul din Pajura câte un mic și o bere. Lumea s-ar fi strâns și printre aceștia ar fi fost și agitatori de la PSD, susțin cei de la PMP. În sediul PMP din cartie erau strânși membri PMP care îl așteptau pe Traian Băsescu care avea programată o vizită la această organizație.

”Au fost puse anunțuri false și chiar s-au împărțit invitații false prin care oamenii erau informați că se vor da mici și bere. Oamenii au fost mințiți cu aceste anunțuri false, dar nu de la asta s-a ajuns la scandal. Printre ei eru și oameni antrenați special pentru diversiuni, obișnuiți cu asta, agitatori și așa s-a ajuns la asta. Au fost cam 100 de agitatori aduși de PSD”, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO deputatul Eugen Tomac, candidatul PMP La Primăria Sectorului 1 și președinte executiv național al acestei formațiuni.

Acesta mai spune că în urma scandalului personal a anunțat conducerea MAI și că la Poliție au fost depuse plângeri pentru distrugere.

Cei de la PSD susțin că nici nu știu despre ce vorbesc cei de la PMP, dar recunosc că se știa în Sector că Traian Băsescu era așteptat:

”Chiar nu știu despre ce e vorba. Știam doar că vine Băsescu în zonă. Am inteles ca s-au depus plangeri la politie si politia se va ocupa.”, a spus deputatul Dan Tudorache președintele și candidatul PSD Sector 1 la aceeași primărie.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

Asta e campania PSD-ului: vandalism!

Posted by Eugen Tomac on Friday, March 18, 2016

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.