Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul venit, primul servit: Gabriela Firea a anunțat cum se dau cele 5.000 de vouchere de 500 de lei pentru biciclete

bicicleta

Cele 5.000 de vouchere pe care Primăria Capitalei dorește să le ofere bucureștenilor, în vederea achiziționării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesați în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului "primul venit, primul servit", cu respectarea tuturor condițiilor de participare.

Pe site-ul primăriei a fost postat regulamentul achiziționării de vouchere, după ce pe data de 30 iunie Consiliul general al Municipiului București a adoptat o hotărâre privind proiectul "Bicicliști în București", care are ca scop încurajarea mersului pe bicicletă și utilizarea mijloacelor de transport nepoluante.

Citește și: Surpriză! Cine este tânăra de 22 de ani, noua „pasiune” a lui Dan Bitman

Termenul limită pentru depunerea solicitărilor de participare la proiect este 10 august 2017. Proiectul se va derula până la 31 decembrie.

Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să fie cetățeni români, cu domiciliul sau reședința în Capitală; vârsta minimă de 18 ani; să nu fie salariați ai Primăriei nici ai instituțiilor subordonate. După verificarea documentelor depuse de participanți (formular de înscriere completat și fotocopie după actul de identitate), lista beneficiarilor va fi publicată pe pagina de internet www.pmb.ro.

Citește și: Reacția neașteptată a Arhiepiscopiei Tomisului-Ce au spus despre preotul și călugărița reținuți pentru evaziune

Un participant nu va putea cumula mai multe vouchere. Totodată, beneficiarul unui voucher nu va putea participa la alte proiecte realizate de PMB care au același obiectiv. Voucherele vor fi expediate prin curier, iar în cazul în care nu pot fi înmânate de către curier vor fi returnate organizatorului. Voucherul va fi înmânat personal beneficiarului, la biroul de relații cu publicul al PMB, în baza unei notificări prealabile.

Voucherul va fi folosit exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot. În situația în care produsul achiziționat are o valoare mai mică de 500 de lei pot fi achiziționate, pe aceeași factură fiscală, mai multe produse din cele acceptate în proiect și/sau accesorii: căști de protecție, dispozitive de iluminat și semnalizare, sonerii, ciclocomputere.

Citește și: Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

Dacă valoarea produsului este mai mare decât cea a voucherului, diferența va fi suportată de participant. Voucherul poate fi utilizat exclusiv de beneficiar, în baza actului de identitate, o singură dată, în perioada de valabilitate. El va putea fi folosit doar în magazinele participante, prevăzute în lista disponibilă pe site-ul PMB.

Nu vor putea fi cumulate mai multe vouchere, aparținând mai multor persoane, pentru achiziționarea aceluiași produs.

Citește și: EXCLUSIV! Cine se află de fapt în spatele noii strategii a lui Liviu Dragnea și ce interese ascunse are

Pentru a deveni magazin participant, o societate comercială trebuie să îndeplinească următoarele condiții: să comercializeze produsele vizate, dar nu de tipul second-hand; să aibă magazine în Capitală; să semneze un protocol de colaborare cu PMB.

Magazinele participante vor depune lunar spre decontare voucherele colectate, iar plățile vor fi făcute în cel mult 30 de zile. Conform protocolului, magazinele participante se angajează să nu crească în mod artificial prețurile produselor comercializate.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

Cetățenii se pot înscrie în proiect, la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii, din Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 42. Program de lucru: 8.30-18.30, de luni până vineri. Agenții economici sunt invitați să se înscrie până pe 31 iulie, ora 16.00, prin e-mail la adresa: biciclisti@pmb.ro.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.