Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prin ce INFERN a trecut un celebru afacerist în pușcărie: Dezvăluiri ȘOCANTE ale lui Miron Cozma

miron cozma

George Copos a fost unul dintre protagoniștii unuia dintre cele mai mari scandaluri din România din ultimii 20 de ani, după ce afaceristul a fost încarcerat în urma Dosarului Transferurilor. Fostul patron al Rapidului a trecut printr-un adevărat calvar în Penitenciarul Rahova, după cum a povestit Miron Cozma.

Ceilalţi deţinuţi nu l-ar fi avut deloc la inimă pe fostul patron al Rapidului şi l-ar fi terorizat constant pe durata celor 400 de zile pe care le-a petrecut după gratii.

Citește și: Cristi Borcea încasează o nouă lovitură: Târât în justiţie de o...femeie

Miton Cozma a dezvăluit pentru Cancan.ro că George Copos a trăit un adevărat coșmar la Penitenciarul Rahova şi că nu se bucura de niciun fel de respect din partea tovarăşilor de suferinţă.

“Deţinuţii nu îl aveau deloc la inimă. Nu era deloc plăcut ca persoană. Păi să vă spun ce îi făceau tot timpul. Asta am vorbit eu cu deţinuţii pentru că pe mine mă sună constant mulţi. Îi băteau la uşă şi strigau: «Deţinut Copos Gheorghe, răspundeţi la apel!» El răspundea «Prezent!», credea că sunt gardienii. Imediat, venea şi replica deţinuţilor: «În seara asta aveţi pachet în fund şi vizită în gură. Pregătiţi-vă!» Copos se schimba la faţă când auzea asta. Era bătaia lor de joc”, a spus Miron Cozma pentru Cancan.ro.

Fostul lider din Valea Jiului a anunțat însă că deţinuţii nu au trecut şi la fapte. S-au mulţumit doar să-l hărţuiască pe fostul patron al Rapidului.

Citește și: Stenograme INCENDIARE cu un șef DNA: Cum îl învăța pe un traficant să-i facă flagrant unei ţinte

Pe 4 martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani şi opt luni de închisoare pentru evaziune fiscală în “Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat pe 7 aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsă.

"Mă simt ruşinat. Sunt un om care a creat 5.000 de locuri de muncă. Am făcut peste 270 de milioane de euro investiţii. Sunt în închisoare mulţi oameni care au creat locuri de muncă, care au adus capital pentru ţară. E nedrept. Important este acum altceva. Să ies cu toate simţurile sănătos. Şi cu trupul, şi cu sufletul, şi cu inima. Mă duc direct la spital să văd!”, a spus Copos imediat ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.