Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Charles cumpără 100.000 de hectare de pădure în România / UPDATE

charles ponta

UPDATE:

Prințul Charles nu deține 100.000 de hectare de pădure în România și nu patronează Fundaţia Conservation Carpathia. Clarificările au fost făcute de Ambasada Marii Britanii, în contextul în care, în cursul acestei zile, au apărut în presă informații eronate referitoare la achizițiile Prințului Charles.

”Contrar unor informaţii apărute în mass media în cursul zilei de astăzi, ASR Prinţul de Wales nu este implicat în achiziţia a 100000 de hectare de pădure în România şi nu patronează Fundaţia Conservation Carpathia. Alteţa Sa Regală susţine în continuare protejarea patrimoniului natural unic din România, prin intermediul Fundaţiei sale lansate în timpul vizitei din luna iunie a acestui an”, se arată în comunicatul remis de Ambasada Marii Britanii.

Știrea inițială:

O fundaţie patronată de Prinţul Charles al Marii Britanii vrea să cumpere aproximativ 100.000 de hectare de pădure în România, pentru a salva habitatul şi a crea una dintre cele mai mare rezervaţii naturale din Europa.

Fundaţia Conservation Carpathia (FCC), o organizaţie nonguvernamentală patronată de prinţul Charles al Marii Britanii şi care funcţionează cu bani proveniţi din donaţii ale străinilor, vrea să cumpere aproximativ 100.000 de hectare de pădure în România, cu scopul de a o proteja de tăierile masive şi exploatarea forestieră, scrie publicaţia scoţiană scotsman.com. În plus, FCC vrea să creeze în România un adevărat ”rai al urşilor şi lupilor”, una dintre cele mai mari rezervaţii naturale din lume.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.