Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principalele noutăţi de pe afişele cinematografelor de dincolo de ocean

Dramele ''The Circle'' şi'' Sleight'', cu accente de Sci-Fi, şi comedia ''How to Be a Latin Lover'' (Cum să fii amantu' la femei) sunt începând de vineri principalele noutăţi de pe afişele cinematografelor de dincolo de ocean, informează agerpres.ro

''The Circle'' (regia James Ponsoldt), a cărui acţiune se petrece cândva în viitor, îi are ca protagonişti pe Emma Watson, Tom Hanks, Bill Paxton şi John Boyega. Personajul principal, Mae, obţine un job de vis într-o companie tehnologică puternică, dar curând ea îşi doreşte să fugă de această tehnologie omniprezentă ce afectează vieţile prietenilor, familiei şi chiar omenirea.

Iohannis LAUDĂ instituțiile care l-au capturat pe Ghiță: 'Președintele și-a exercitat atribuțiile'


Potrivit site-lui imdb.com, este prima dată când Tom Hanks şi Bill Paxton joacă împreună într-un film, după Apollo 13 (1995). De asemenea, un alt aspect inedit este că rolul lui Mae fusese oferit iniţial actriţei Alicia Vikander, care, potrivit ei, a fost una dintre cele trei oferte ce i-au fost făcute simultan, alături de rolul Mariei în ''Assassin's Creed'' şi al lui Heather în ''Jason Bourne'', şi l-a preferat pe cel din urmă.

Liviu Dragnea, DESFIINȚAT de fostul șef al spionajului comunist: 'Asta e justiția lui Dragnea'


În ''How to be a Latin Lover'', actorul de comedie mexican Eugenio Derbez îl interpretează pe Maximo, care şi-a făcut o ''carieră'' din seducerea femeilor mai în vârstă bogate. Părăsit de soţie după 25 de ani de căsnicie, se vede nevoit să se mute cu sora sa (Salma Hayek), cu care menţine o relaţie dificilă. Distribuţia filmului este completată de Rob Lowe, Kristen Bell şi Raquel Welch. Personajul Maximo la vârsta de 22 de ani este interpretat de fiul biologic al lui Eugenio Derbez. Este filmul de debut regizoral pentru Ken Marino. 

''Sleight'', în regia lui J. D. Dillard, spune povestea unui tânăr magician nevoit să aibă grijă de sora lui mai mică după moartea părinţilor şi pentru a face acest lucru recurge la activităţi ilegale. Din distribuţie fac parte Jacob Latimore, Seychelle Gabriel şi Dulé Hill. 

''Buster's Mal Heart'', lansat de asemenea vineri în cinematografele nord-americane, redă experienţa unui bărbat care suferă de coşmarul constant că s-a pierdut în ocean, dar totul se schimbă atunci când descoperă că visul este real, fiind captiv în corpurile a doi bărbaţi. Rami Malek, DJ Qualls, Kate Lyn Sheil şi Lin Shaye fac parte din distribuţia filmului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.