Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Principesa Margareta, de ziua Regelui: Ne-a învățat loialitatea și spiritul de răspundere

Regele Mihai principesa Margareta

Regele Mihai a trăit aproape un secol cu simţul datoriei, cu credinţă şi cu iubire de ţară, afirmă principesa Margareta, într-un mesaj transmis cu ocazia împlinirii vârstei de 95 de ani de către fostul suveran.

Din seria 'greu de ucis': Mişu Negriţoiu refuză să-şi dea demisia de la conducerea ASF


"Sărbătorim împreună pe Regele Mihai, tatăl meu, ajuns astăzi la vârsta de 95 de ani. Aniversarea Majestăţii Sale are loc în anul împlinirii a 150 de ani în care Coroana Română a servit istoria României, identitatea şi continuitatea naţiunii. Regele Mihai a trăit aproape un secol de viaţă cu simţul datoriei, cu credinţă şi cu iubire de ţară. Copil, el a reunit speranţele naţiunii, a reprezentat Statul şi instituţiile sale. Mai târziu, Regele, împreună cu Regina-mamă Elena, s-a opus cu demnitate şi curaj unui deceniu de sângeroase dictaturi succesive. După 1947, Regele Mihai a reprezentat simbolul a trei virtuţi: statalitatea, Coroana şi democraţia. În ultimii aproape 27 de ani, Regele ne-a învăţat, prin puterea exemplului personal, principiile în care a crezut tot timpul: generozitatea, loialitatea, spiritul de răspundere", se arată în mesaj.

Dezvăluiri EXPLOZIVE: Mărturia COMPLETĂ a lui Dan Zorella, organizatorul Operațiunii Black Cube


Principesa îndeamnă la aducere aminte faţă de regina Ana, cea care "i-a stat alături regelui, cu devotament, întreaga sa viaţă". 

"Să ne aducem aminte astăzi de Regina Ana, mama mea, care i-a stat alături Regelui, cu devotament, întreaga sa viaţă. Povestea de dragoste a părinţilor mei a mers mai departe decât destinul lor personal. Regele Mihai şi Regina Ana au trăit împreună povestea unui exil, a unei ţări şi a unei jumătăţi dintr-un secol greu de înţeles. Să ne arătăm admiraţia, iubirea şi respectul faţă de Regele Mihai şi să-i urăm linişte şi sănătate!", menţionează Custodele Coroanei Române.

Sursă: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.