Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prinţul Charles şi-a încheiat vizita în România/ FOTO

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Prințul Charles

Prinţul Charles şi-a încheiat vineri după-amiază vizita oficială în România, după ce timp de trei zile a avut întâlniri cu oficiali din ţara noastră, cu reprezentanţi ai unor instituţii de cultură şi organizaţii neguvernamentale.

În prima zi a vizitei oficiale, Alteţa Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I şi a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume", scrie agerpres.ro.

Citește și: Simona Halep a făcut SCANDAL la Miami: CEARTĂ VIOLENTĂ cu antrenorul / VIDEO

Joi, Prinţul de Wales a vizitat Muzeul Satului ''Dimitrie Gusti'', Parcul Natural Delta Văcăreşti şi Fundaţia FARA România. Tot joi, Prinţul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu şi de Patriarhul Daniel. În cursul serii, Alteţa Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta şi a fost celebrat în cadrul unei recepţii la Athenee Palace Hilton.

Vineri, în ultima zi petrecută în România, Prinţul Charles a făcut o scurtă plimbare în Centrul Vechi al Capitalei, a admirat Biserica Stavropoleos şi a participat la un spectacol la Teatrul Naţional. La finalul vizitei, înaltul oaspete a mers Hospice Casa Speranţei, care a aniversat 25 de ani de activitate în România.

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.