Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Prinţul' Paul, executat silit / UPDATE

paul lambrino

Paul Lambrino, autointitulat "Prinţul Paul", s-a trezit joi dimineaţa cu executorii judecătoreşti acasă. Potrivit Digi24, Paul Lambrino este executat silit pentru o datorie de 1,8 milioane de lire sterline.

Paul Lambrino datoreaza aceasta suma de bani lui Marco Houston, editorul unei publicaţii din Londra. Acesta susţine că i-a împrumutat pe Prinţul Paul şi Prinţesa Lia cu suma de 1,8 milioane de lire, pe care aceştia nu i-au înapoiat. El a castigat un proces in Marea Britanie impotriva acestora pe tema datoriei, iar ulterior a cerut executarea silita in Romania.

"Printul" Paul ar putea ramane fara mai multe bunuri de valoare, pentru a putea acoperi datoria.

UPDATE: Se pare ca lucrurile sunt mai complicate decat s-a crezut initial. "Printul" Paul a comandat un articol defaimator despre printul Radu Duda in publicatia jurnalistului britanic. Printul Radu a dat in judecata publicatia si a castigat o despagubire considerabila. Jurnalistul britanic nu a lasat lucrurile asa si l-a dat in judecata la randul sau pe 'printul' Paul.

In plus la despagubirile de 1,8 milioane de lire pe care le datoreaza Paul Lambrino se adauga dobanda si cheltuieli de judecata ce se ridica la o suma totala de 4,7 milioane de lire sterline.

Paul-Philippe de Hohenzollern, cunoscut și ca Paul Lambrino sau chiar Prințul Paul al României (născut pe 13 august 1948, la Paris) este fiul lui Mircea Grigore Carol Lambrino (cunoscut drept Mircea Grigore Carol de Hohenzollern, 1920-2006), fiul prințului Carol al României dintr-un mariaj morganatic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.