Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRM fuzionează cu PRU - aripa Diaconu. În combinație intră și Noua Dreaptă. Cine a făcut anunțul

fuziune

Partidul România Mare va fuziona cu Partidul România Unită. Anunțul a fost făcut de președintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3 în contextul în care a vorbit despre relația cu Victor Ponta și un eventual proiect politic pe care acesta l-ar pregăti alături de Daniel Constantin, co-președinte ALDE, căruia i s-a retras sprijinul politic pentru funcțiile guvernamentale.

Tuncay Oztuk rupe tăcerea după despărțirea de Andreea Marin. Ce decizie a luat

"Nu ştiu unde este, am auzit şi eu ca şi dvs. despre acest proiect politic nedefinit. Ce pot spune - dl. Bogdan Diaconu, atunci când a venit la mine, înainte de congresul PRU, mi-a zis că chiar dacă i s-a sugerat de către Victor Ponta n-am înţeles exact ce, dumnealui merge pe proiectul politic pe care a început, cu PRU, anunţând o fuziune sau asociere cu PRM-ul. Şi mi-a zis că nu se asociază cu nimeni, nici cu Victor Ponta nici cu Daniel Constantin. Nu ştiu dacă de la cei doi a primit oferta, dar probabil ca reacţie la acele zvonuri. Nu l-am chemat eu, doar am luat act de ceea ce mi-a spus", a declarat, duminică seară, preşedintele PSD la Antena 3.

Cel mai probabil PRM va înghiți PRU-ul sau ce a mai rămas din acest partid care s-a spart după ce nu a reuși t să acceadă în Parlament. Este posibil ca numele noului partid să fie PRM sau un altul care să cuprindă elemente din ambele partide.

Informația a fost confirmată și de aripa PRU condusă de Bogdan Diaconu: ”În discursul său, dl Bogdan Diaconu a anunțat formare alianței dintre Partidul România Unită, Partidul România Mare și Partidul Noua Dreaptă și a subliniat importanța existenței unei astfel de alianțe în România și Europa.”, se spune în comunicatul remis redacției în urma congresului acestei aripi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.