Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PRO TV suferă o nouă ÎNFRÂNGERE: Competiția la care i s-a dat INTERZIS

pro tv

Dupa mai mult de o saptamana de cand PRO TV a incercat sa contacteze reprezentantii European Broadcasting Union pentru gasirea unei solutii realiste pentru a aduce Eurovision 2016 in casele tuturor romanilor, EBU a trimis pe 2 mai un raspuns oficial.

In raspunsul oficial EBU, Ingrid Deltenre, Director general EBU, mentioneaza, printre altele: “Repetitiile pentru show au inceput deja, iar planul de productie a fost finalizat fara participarea Romaniei, fapt care nu mai poate fi schimbat in acest moment. Nu exista nicio solutie pentru participarea Romaniei in acest an. Ne pare rau pentru faptul ca lui Ovidiu Anton nu ii mai este permis sa cante la Stockholm, cu atat mai mult cu cat cunoastem intelesul si sensul din spatele piesei sale”.

Citește și: Asta e CEA MAI SCUMPĂ construcție de pe pământ / VIDEO

“Raspunsul pe care l-am primit din partea EBU nu afiseaza deschidere, incercarea de a arata empatie sau de a intelege un artist si o intreaga tara. Continuam sa primim argumente pentru care Romania nu poate participa, atunci cand noi incercam sa gasim o solutie pentru a putea participa. Iar acesta este singurul lucru pe care il cerem, si anume dorinta de a gasi o solutie impreuna, pentru Ovidiu sa isi reprezinte tara si pentru ca evenimentul sa fie transmis in Romania, indiferent de televiziunea care il va difuza.”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

Au mai ramas 6 zile pana la inceputul competitiei Eurovision si aproape 20.000 de romani au semnat petitia pentru a sustine participarea lui Ovidiu Anton si a Romaniei in concurs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.