Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROBLEME din nou pe Aeroportul din Lisabona: Turiști români, blocați după ce compania TAP a anulat zborul spre Bucureşti

breaking news

Peste 50 de români așteptau, joi dimineață, pe aeroportul din Lisabona, după ce compania TAP a anulat zborul spre Bucureşti, anunță Antena3. Acelaşi lucru s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, atunci când peste 100 de turişti români au ajuns acasă după mai mult de două zile. Incidentul de atunci a dus la revocarea consulului României în Portugalia, acuzat de premierul Mihai Tudose că nu a gestionat bine situaţia.

Ministerul român de Externe a transmis următoarele precizări:

Ambasada României în Republica Portugheză are în atenție situaţia cetăţenilor români cărora li s-a anulat un zbor, aflați pe Aeroportul din Lisabona.

O echipă consulară a Ambasadei României la Lisabona s-a deplasat, în cursul nopții, la aeroport pentru discuții cu reprezentanții companiei aeriene și cu cetățenii români.

Conform informațiilor obținute până la acest moment, o parte dintre cetăţenii români urmează să plece cu alte curse aeriene alternative.

Reprezentanții companiei aeriene fac demersuri pentru organizarea unui alt zbor în cursul dimineţii pentru cetăţenii români care nu au plecat cu alte curse aeriene alternative.

Echipa mobilă a misiunii diplomatice rămâne pe aeroportul din Lisabona până când toţi cetăţenii români urmează să fie îmbarcaţi spre România.

Misiunea diplomatică română monitorizează cazul şi menţine contactul neîntrerupt cu compania aeriană şi cetăţenii români, acordând asistenţa consulară necesară.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.