Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari în PMP. UNPR-iștii amenință că pot schimba foaia/ SURSE

Basescu-preia-PMP-516x330[1]

Mariajul intempestiv dintre oamenii lui Băsescu și urmașii lui Gabriel Oprea care nu și-au găsit culcușul în altă parte scârțâie din toate încheieturile.

Citește și: Lira sterlină a luat-o razna: dezastru în Marea Britanie, după Brexit

Surse politice susțin că sudura dintre cele două partide (PMP și UNPR) este încă un proces greoi în ciuda faptului că Traian Băsescu a ordonat o uniformizare cât mai rapidă de suspână jos.

Mărul discordiei dintre cele două tabere ar fi nerespectarea deciziilor în ceea ce privește numirile șefilor de organizații județene, fostul UNPR fiind dezavantajat în prezent de unele pretenții apărute ulterior fuziunii (sunt multe cazuri în care președintele trebuia să revină unpr-iștilor și ulterior a ajuns la fostul PMP).

Vezi și: Rareș Bogdan, atac neașteptat la adresa lui Mugur Isărescu

O înțelegere în partid ar fi ca în cazul în care una din părți reușește să trimită om în Parlament, cealaltă parte preia șefia organizației județene. Cum e greu de crezut că un parlamentar poate fi dat la o parte după ce își adjudecă fotoliul.

Așa că tensiunile cresc de la o zi la alta și nu e exclus că un nou ”val migrator” să pornească spre alte partide, în special PSD. Sunt destui parlamentari foști UNPR care ar susține o moțiune de cenzură inițiată de PSD în ciuda politicii afișate de Traian Băsescu.

Reamintim că STIRIPESURSE.RO relata de săptămâna trecută că tensiunile în PMP cresc de la zi la zi și că problemele mari pleacă de la Capitală unde fostul șef al UNPR, Valeriu Steriu și-ar dori locul lui Robert Turcescu la organziația din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.