Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari la Arad: Tramvaiele au fost blocate de şobolani

tramvai

Cateva sute de calatori au ramas blocati in statii sau in tramvaie, miercuri dupa-amiaza, dupa ce aproximativ 50 de garnituri aflate in circulatie acoperind doua treimi din Arad s-au oprit din cauza unei pene de curent provocate de sobolani intr-o statie de transformare. Pana de curent a afectat circulatia tramvaielor din cartierele Aurel Vlaicu, Gradiste, Nicalaca si Centru, reprezentand doua treimi din reteaua de tramvaie a orasului.

Potrivit directorului tehnic al Companiei de transport Public Arad, Petru Cuvinianu, aproximativ 50 de garnituri se aflau in circulatie, iar acestea au ramas blocate intre statii, fiind afectati sute de calatori. Conform sursei citate, caderea de tensiune a fost provocata de sobolani care au ros cabluri electrice dintr-un punct de transformare ce alimenteaza cea mai mare parte din reteaua de transport pe sine din Arad.

"Din pacate, acesta nu este un incident singular. S-a mai intamplat ca sobolanii sa roada cabluri si de la masini si sa provoace pene de curent, insa de aceasta data au fost afectate multe garnituri aflate in circulatie. Tramvaiele au ramas blocate aproximativ o ora si jumatate", a declarat Cuvinianu, conform ziare.com.

Dupa aceasta perioada, echipele de tehnicieni au reusit sa remedieze defectiunea inlocuind cablurile roase de sobolani. Compania de transport public a trimis pe trasee autobuze pentru preluarea calatorilor, insa cei mai multi dintre acestia nu au mai avut rabdare sa astepte, ci si-au continuat drumul pe jos sau au apelat la companiile de taxi. Reteaua de transport cu tramvaie din Arad, care acopera intregul oras si 25 de kilometri din zona interurbana, este cea mai dezvoltata din tara, dupa cea din Bucuresti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.