Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari pentru Gabriel Oprea: TVR confirmă

tvr

TVR confirmă că a filmat un accident în care a fost implicat un polițist de la Brigada Rutieră, însă nu a difuzat imaginile! Culmea, și acest polițist, la fel ca cel care a murit marți seara, făcea parte din coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Astfel, problemele sunt tot mai mari pentru Oprea, mai ales că Poliția Rutieră nu a prezentat nici ea cazul.

Citește și: Mărturia ÎNFIORĂTOARE a celui care a ajuns primul lângă poliţistul căzut într-o groapă

"O echipă TVR a fost trimisă să filmeze urmările unui accident pe Calea Victoriei, în urma sesizării făcute de unul dintre reporterii televiziunii, aflat în zonă. În imaginile surprinse de cameramanul TVR apar maşina avariată şi câţiva poliţişti de la Brigada Rutieră. Din informaţiile obţinute ulterior, era vorba despre un motociclist de la Poliţia Rutieră, acroşat de un autoturism", spune Televiziunea Română, într-o precizare remisă MEDIAFAX referitoare la criticile aduse în presă privind nedifuzarea unui accident în Jurnalul TVR din data de 21 septembrie în care a fost implicat un poliţist.

Vezi şi: MUȘAMALIZARE? Mărturii şocante din rândul polițiștilor de la Circulație

Totodată, TVR precizează că purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, "a prezentat accidentul drept unul uşor, fără urmări grave pentru părţile implicate şi nu a oferit alte detalii".

"Ţinând cont de celelalte subiecte ale zilei şi de faptul că nu erau consecinţe grave, s-a luat decizia de a nu include subiectul în emisiunile informative din ziua respectivă", mai arată Televiziunea Română.

Vezi şi: PRECEDENT: Încă un poliţist accidentat când îl escorta pe Gabriel Oprea (surse)

Este vorba despre agentul Dorel Moraru a suferit o fractură la picior și are umărul dislocat, iar motocicleta a fost grav avariată, precizează sursele menţionate. Polițistul conducea o motocicletă din coloana oficială a lui Gabriel Oprea și a căzut pe Calea Victoriei din Capitală. Accidentul ar fi avut loc într-o seară, acum câteva săptămâni. Existența incidentului nu a fost comunicată public de către structurile de informare publică ale Ministerului de Interne.

Vezi şi: OFICIAL Polițistul mort făcea parte din coloana lui Gabriel Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.