Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme mari pentru Simona Halep: Ce a păţit sportiva

www.digisport.ro
Simona Halep

Simona Halep întâmpină probleme în construirea blocului din Constanța, după ce Primăria i-a respins PUZ-ul. Vecinii au reclamat faptul că noua construcție le va lua soarele și va aglomera considerabil cartierul.

Simona Halep se chinuie de ceva vreme să obțină autorizațiile pentru construirea unui imobil pe cinci niveluri (D+P+2E+3E retras), însă s-a lovit de vecinii care n-au fost mulțumiți de faptul că blocul sportivei le va lua soarele și va aglomera considerabil cartierul. Zona în care Halep vrea să-și ridice clădirea este una de case, iar o construcție de asemenea dimensiuni pare de neconceput pentru vecini.

În urmă cu un an, Halep a obținut un certificat de urbanism pentru construirea unui imobil D+P+2E însă doar că locuința individuală. Asta înseamnă că sportivei „i s-a tăiat un etaj” și nu se va putea folosi de clădire decât ea și familia ei (sau un viitor proprietar, în cazul în care va înstrăina casă), conform reporterntv.ro.

Câteva luni mai târziu, vecinii Simonei Halep s-au prezentat la primărie și și-au arătat nemulțumirea față de proiectul sportivei. Comisia pentru urbanism a amânat luarea unei decizii de modificare a PUZ zonal până în decembrie, când subiectul a fost din nou luat în discuție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.