Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Trump. Fostul șef al FBI va depune mărturie în Senatul SUA

Time
james comey

Fostul director al Biroului Federal de Investigaţii (FBI) James Comey va depune mărturie în faţa comisiei pentru serviciile de informaţii din Senatul Statelor Unite, a anunţat vineri comisia într-o declaraţie preluată de Reuters.

Hans Klemm e pe făraş. Gestul care i-a enervat pe republicani (surse)

Comey a fost concediat săptămâna trecută de preşedintele Donald Trump, în timp ce FBI anchetează implicarea Rusiei în alegerile prezidenţiale desfăşurate în 2016 în SUA. Marţi, ziarul New York Times a publicat un articol în care afirmă că Trump i-a cerut lui Comey, în februarie, să pună capăt unei anchete asupra fostului consilier naţional pentru securitate Michael Flynn. Acesta tocmai demisionase, după ce s-a aflat că s-a întâlnit cu ambasadorul rus la Washington, Serghei Kisliak, iar ulterior l-a indus în eroare pe vicepreşedintele Mike Pence cu privire la discuţiile purtate cu diplomatul. Flynn "e băiat bun", i-ar fi explicat preşedintele directorului FBI, care a întocmit imediat după aceea o notă scrisă privind discuţia de la Casa Albă, potrivit Agerpres.

Audierea fostului director va fi programată după vacanţa de Ziua Eroilor (Memorial Day), care anul acesta este sărbătorită pe 29 mai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.