Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Probleme pentru Udrea: omul care o poate băga din nou după gratii

udrea

Elena Udrea a fost aşteptată la ieşirea din închisoare de Cristi Călugăru, cunoscut ca şeful postacilor Elenei Udrea şi parte în dosarul Gala Bute. În mod normal, Elena Udrea nu ar fi avut voie să intre în contact cu Elena Udrea, aceasta fiind una dintre condiţiile arestului la domiciliu.

Numele Cristi Călugăru a fost invocat în timpul confruntării Elenei Udrea cu denunţătorii săi. Călugăru este cel care făcea rapoarte lunare despre ce scria presa despre Udrea şi tot el se asigura că postacii îşi primeau banii, informează Antena 3

O vreme, Călugăru i-a fost consilier Elenei Udrea, în perioada când aceasta era şefă la PDL Bucureşti. Apoi a urmat-o la PMP. Cei doi au fost surprinşi la o terasă, alături de Tudor Breazu, în perioada în care niciunul dintre ei nu părea să aibă probleme cu legea. 

Cristi Călugăru a rămas omul de încredere al Elenei Udrea chiar şi când aceasta s-a aflat după gratii. El este cel care a însoţit-o pe mama Elenei Udrea şi cărat baxul de apă şi plasele cu mâncare şi haine la arest în repetate rânduri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.