Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Problemele continuă pentru BĂSESCU: S-a mai ales cu un dosar

basescu_40401800_25688300

Liderul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, s-a mai ales cu un dosar. Băsescu este chemat în instanță, potrivit Libertatea, alături liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării și Turismului, pe vremea când era condus de Elena Udrea.

Concret, trei foști consilieri locali din orașul Milișăuți, județul Suceava, îi acuză pe Popovici și Băsescu că au fost excluși din partid, pierzându-și astfel funcțiile. Cei trei, Viorel Hrenciu, Vasile Cazac și Ion Deleanu, aleși la 5 iunie consilieri locali PMP în orașul Milișăuți, spun că au fost excluși de Popovici întrucât nu au intrat în jocurile șefului lor, care a făcut împotriva voinței lor alianță cu PSD pentru a numi viceprimarul orașului.

Austria, poziție TRANȘANTĂ: Vrea încetarea negocierilor de aderare a Turciei la UE

Aceștia, vâzând că nu pot avea o soluționare a cazului lor nici la organizația județeană Suceava și nici la organizația ”mamă” de la București, au decis să îi acționeze în instanță pe Corneliu Popovici,ca președinte PMP Suceava, pe Traian Băsescu, ca președinte PMP, și Consiliul Local Milișăuți, cerând fiecare câte 10.000 de lei despăgubiri.

Aceștia spun că au ajuns să apeleze la instanțe întrucât au dați afară din partid și din consililul local în urma unor decizii injuste.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.