Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procesul prin care Gigi Becali este deposedat de Steaua continua. ANUNȚUL MApN

steaua

“Pentru ce să își facă CSA echipă? Le-o dau eu pe asta în iarnă! Să vină să discutăm. Am luat eu Steaua cu 10 milioane de euro în minus și pe locul 12? Le-o dau la iarnă pe primul loc și fără datorii. De ce să stea 4 ani în Liga 4? Iau 7-8 jucători și mă duc la o echipă din play-off și iau campionatul și joc în Liga Campionilor.

Scap și de povara asta, pentru că e o povară prea mare numele ăsta. O dau gratis. Pentru mine ar fi avantajos. Nu mai vreau să mă stresez la fotbal. Steaua e stresantă. Mă duc, de exemplu, la Voluntari. Iau 7-8 jucători și mă duc cu ei. Iau titlul și le fac și o aroganță. O să fac o conferință de presă și o să arăt că am preluat palmaresul, istoria și tradiția, să vadă Talpan. N-are nici o legătură reprezentarea comercială și grafică cu societatea. Cum să ceară Talpan să fim retrogradați?”, a replicat Gigi Becali.

****

Mircea Dușa, Ministrul Apărării, a anunțat că, după reînființarea grupelor de copii și juniori, CSA va înscrie o echipă de fotbal în Liga a 4-a începând cu sezonul 2016/2017. Dorința Armatei este să-l lase în ofsaid pe Gigi Becali, care a fost părăsit de suporteri, a rămas fără siglă și fără palmares, iar încet-încet intră ”la apă”.

“Am decis zilele trecute să punem capăt acestor discuții și să reînființăm secția de fotbal, o luam de la zero cu copii.

Înființăm patru grupe cu 22 de copii la fiecare, 130 de copii care vor fi pregatiti de foști steliști, antrenori, fotbaliști celebri. În timp vom încerca de la anul, sa incepem din liga a patra”, a spus Mircea Dușa, la postul B1 TV.

Modelul Stelei este copiat de CS Dinamo, care are grupe de copii și juniori, la fel ca și CSA Steaua, iar de la anul va alinia o formația în Liga a 4-a.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.