Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorii pun o nouă cauțiune uriașă pentru un milionar: Milioane de euro cerute pentru libertate

Procurorii au făcut o nouă înțelegere cu un milionar pentru a-l elibera în schimbul unei cauțiuni uriașe. Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, ar urma să părăsească în noaptea zilei de 18 martie arestul Poliţiei Braşov, unde este închis de aproximativ două luni. Ar urma să fie cercetat în continuare sub control judiciar dacă va achita o cauţiune de cinci milioane de euro.

Citește și: O tânără umblă goală printre mașini / VIDEO

Potrivit unei înţelegeri care ar fi fost semnată între avocaţii lui Neculaie şi autorităţile statului, cauţiunea ar urma să fie convertită în acţiunile pe care le are Ioan Neculaie la Hotelul Piatra Mare din Poiana Braşov. Practic, s-a făcut un contract notarial prin care Ioan Neculaie pierde în favoarea statului român dreptul asupra acţiunilor dacă încalcă condiţiile stabilite de instanţă pe perioada controlului judiciar.

Omul de afaceri braşovean are interdicţia de a părăsi judeţul şi să ia legătura cu persoane implicate în dosarul instrumentat de procurorii de pe lângă Tribunalul Braşov. În cazul în care Neculaie, care are dublă cetăţenie, română şi americană, dispare, statul preia controlul acţiunilor şi recuperează paguba pe care aceasta a produs-o la bugetul statului.

Citește și: INCREDIBIL Torționarul Ion Ficior e cel care a găsit cadavrul Mălinei Olinescu / VIDEO

În noiembrie 2012, Neculaie a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru ucidere din culpă, după ce un muncitor a murit pe platforma fabricii de camioane Roman, în martie 2008.  Şi în aprilie 2011, Ioan Neculaie a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare într-un dosar de tulburare de posesie în forma participaţiei improprii, într-un caz legat de încălcarea proprietăţii omului de afaceri Ioan Olaru pe un teren din Poiana Braşov, scrie newsbv.ro

Citește și: Noua modă între adolescente: Cum se fotografiază / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.