Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general îi desființează pe autorii ordonanțelor: Au subestimat IQ-ul românilor

augustin lazar

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a atacat virulent, într-un interviu pentru Ziare.com, autorii ordonanțelor de urgență privind grațiere și modificarea Codului Penal.Augustin  Lazăr a spus că în spatele OUG-urilor sunt interese oculte, că principalii beneficiari vor fi primari, parlamentari, consilieri locali și județeni, că odată intrate în vigoare prevederile se va reinstaura legea tăcerii.

„Cei care au inițiat acest montaj, cu un paravan în fața unui interes ocult, au subestimat IQ-ul românilor și al presei de investigații, care imediat a arătat adevăratele interese", spune procurorul general.

Șeful Consiliului Concurenţei, semnal de alarmă: Ce se întâmplă cu ajutoarele de stat din România

Augustin Lazăr a explicat efectele devastatoare ale proiectului asupra unor infracțiuni esențiale, dar și prin eliminarea denunțului: "Dacă eliminăm acest instrument, legea tăcerii se va reinstaura. Iată unde vor sa ajungă dumnealor!".

„Ieri, la CSM am aflat despre existența celor doua proiecte de OUG. Și am rămas surprins în contextul în care grațierile colective sunt dispuse prin lege organică, iar noi am aflat de un proiect de OUG. Nu am înțeles bine urgența unui asemenea demers și cu atât mai puțin lipsa de transparență. De pe o zi pe alta, am aflat că se pun în discuție în Guvern două proiecte de acte normative”, spune el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.