Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general, mesaj pentru ministrul Justiţiei: 'Nu mă tem de nimic! Altă întrebare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Augustin Lazar

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader a anunţat că DNA şi Ministerul Public sunt sub anchetă şi a avertizat-o pe Laura Codruţa Kovesi după înregistrările apărute cu procurorul şef în spaţiul public. Vizibil nervos, procurorul general, Augustin Lazăr i-a răspuns pe măsură lui Toader în această dimineaţă.

"Ministerul Public e o instituţie puternică ce îşi face datoria în conformitate cu legea. Nu mă tem de ce a spus Ministerul Justiţiei, altă întrebare", a spus Augustin Lazăr.

Citește și: Partea nevazută a pactului Dragnea – Iohannis

Procurorul general i-a luat apărarea lui Laura Codruţa Kovesi şi anunţă că nu e nicio problemă în DNA. "Scandalul e în jurul DNA, nu în DNA. Se vrea să se găsească vulnerabilităţi într-o instituţie de elită. Unele persoane pot avea frustrări de-a lungul timpului, dar atât.

Citeşte şi: Klaus Iohannis l-a chemat 'la raport' pe noul premier: SRI, la controlul preşedintelui

DNA îşi va clarifica problemele în zilele următoare. Scandalul e în jurul DNA. DNA e o instituţie de elită. Dacă cineva a produs o faptă în DNA asta nu înseamnă că sunt tensiuni în DNA. Detectorul de minciuni e un dispozitiv utilizat pentru a verifica sinceritatea acelor oameni. Poate ajuta pe cel care care face ancheta. De multe ori a fost folosit detectorul de minciuni nu pentru proba regină.

Sugeraţi dvs. că există scandalul în DNA. Scandalul există în jurul DNA, adică există un bruiaj, un zgomot mediatic deosebit de interesat care ar vrea să găsească vulnerabilităţile unei instituţii de elită a Ministerului Public, vulnerabilităţile şi posibilele radicalizări ale unor persoane care sigur că ar putea să aibă anumite frustrări în lungul timpului acumulate, însă eu vă asigur că DNA este o structură de elită a Ministerului Public în care UE a investit bani mulţi. (...) Aşa că scandalul este în jur, este produs nu dezinteresat de anumite canale media. Evident că avantajează pe cei care doresc oprirea luptei anticorupţie", a mai spus Augustin Lazăr.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.