Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul general, răspuns pentru Ghiţă: Era filat Condrea? Ce ştia patronul Hexi Pharma

breaking news

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a anunţat luni dimineaţă că Parchetul General a preluat dosarul morţii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Lazăr a vorbit şi despre posibilitatea ca victima să fi fost filată.

"Nu am niciun indiciu că exista o astfel de echipă (de filaj - n.r.). Nici nu cred că era cazul. E o infracţiune care se cercetează prin ridicare de acte. Actele vorbesc. Dar cu referire la asemenea detalii cred că ar fi cel mai bine să discutăm cu procurorul de caz, în momentul în care va considera", a declarat Augustin Lazăr.

Afirmaţia procurorului general vine ca un răspuns pentru deputatul Sebastian Ghiţă, membru în comisia de control a SRI din parlament. Acesta a afirmat, în exclusivitate pentru stiripesurse.ro, că va solicita SRI caseta cu filajul lui Condrea.

Procurorul general a mai afirmat că există indicii solide că victima este, într-adevăr, Dan Condrea. Lazăr spune că, dacă nu ar fi murit, Condrea ar fi fost audiat luni la Parchet şi, cel mai probabil, ar fi fost pus sub urmărire penală, alături de "alte măsuri" despre care acesta ar fi putut avea cunoştinţă.

Procurorul Romulus Varga, cel care va investiga accidentul în urma căruia a decedat patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, este unul dintre magistraţii care se instrumentează dosarul privind zădărnicirea combaterii bolilor, în care societatea lui Dan Condrea a fost pusă sub învinuire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.