Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Procurorul Negulescu, apel de URGENȚĂ către CSM

captura RTV
Mircea Negulescu

Procurorul Mircea Negulescu a făcut o cerere către CSM prin care cere ca solicitarea sa de a demisiona din masgistratură să fie discutată cât mai repede cu putinţă.

Se pare că cei de la direcţia legislaţie, care trebuiau să stabilească exact dacă are voie sau nu să demisioneze atâta timp cat este suspendat din magistratură, au decis că nu este o problemă acestă demisie şi că până acum legea nu a specificat în mod clar dacă procurorul suspendat poate să plece din magistratură prin demisie. Aceştia mai spun că este vorba de un act unilateral, o dorinţă a procurorului de a pleca din magsitratură aşa că nu ar putea să ignore acest lucru.

SCANDAL în direct între Băsescu şi un analist cunoscut: 'V-aş rămâne dator dacă aţi închide'

În plenul de marţi de la CSM, când va luată această solicitare de liberare din funcţie prin demisie a lui Mircea Negulescu este posibil să fie şi acceptată şi practic cei de la CSM doar să ia act de dorinţa procurorului.

Plenul CSM a decis suspendarea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu, până la finalizarea cercetării disciplinare.

Procurorul Mircea Negulescu a activat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti şi la DNA Ploieşti, acesta demisionând din magistratură ca urmare a unor înregistrări difuzate de România TV în care se presupune că acesta ar fi discutat cu soţia unui inculpat căreia îi dezvăluie date şi amănunte din dosare penale.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.