Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Profesor universitar cunoscut, arestat pentru 30 de zile

Professor and Student with Hand Raised

Judecătorii au decis arestarea pentru 30 de zile a unui profesor de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati sub acuzația de luare de mita, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua bani de la mai multi studenti, ca sa-i treaca examenele.

Barbatul preda la Facultatea de Automatica si Calculatoare si, potrivit unor surse din ancheta, pentru nota cinci, pretindea 100 de lei de student.

Pe numele profesorului universitar Mircea Iliev s-au strans 27 de acuzatii de luare de mita. Denuntul ar fi fost facut de mai multi studenti din anul II impreuna cu cei de la Liga Studentilor din Galati. Potrivit unor informatii neoficiale, profesorul in varsta de 58 de ani pretindea cate 100 de lei pentru studentii care aveau nevoie de trecerea examenului cu nota 5.

Intr-un comunicat, conducerea Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati condamna acest incident si si isi exprima speranta ca este doar un caz singular. Mircea Iliev este conferentiar universitar doctor si este licentiat in inginerie electronica. De asemenea are mai multe brevete omologate in domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.