Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier prezindențial, profesorul Ștefan Deaconu, e noul presedinte al arbitrajului CCIR

Profesorul Ștefan Deaconu este noul președinte al Colegiului Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), fiind ales marți cu unanimitate de voturi de colegiul de conducere al CCIR.

Ștefan Deaconu se bucură de o largă recunoștere în rândul comunității academice, fiind îndrumător de doctorat în științe juridice și membru în Consiliul Facultății de Drept a Universității București, se arată într-un comunicat al CCIR.

Avocat în cadrul Baroului București, Ștefan Deaconu are, de asemenea, o solidă experiență în sectorul public ca Director în Senatul României (2004-2005) și consilier prezidențial, șef al Departamentului Constituțional Legislativ al Administrației Prezidențiale (2005-2012).

“Camera de Comerț și Industrie a României consideră desemnarea domnului Ștefan Deaconu drept un pas important în consolidarea Curții de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă CCIR.

Alegerea domnului Ștefan Deaconu reprezintă un semnal către comunitatea de afaceri și cea juridică pentru a considera arbitrajul drept o soluție mai rapidă și mai eficientă pentru rezolvarea disputelor comerciale decât calea instanțelor judecătorești”, se mai arată în comunicatul menționat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.