Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza METEO: Cum va fi vremea la începutul săptămânii

meteo

Potrivit meteorologilor, vremea va fi predominant frumoasă în noua săptămână, după un weekend rece şi cu ploi.

Luni, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și noaptea. Unele înnorări, dar numai izolat averse și descărcări electrice vor fi posibile, după-amiază, în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 grade în estul Transilvaniei şi 28 grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni. În zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 10...12 grade.

Vezi şi: Băsescu, atac la Danileţ: Despre voi nu trebuie să se ştie? Poate înţelege şi slugoiul de Tapalagă

Marţi, vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și în prima parte a nopții, când local în zona de munte și izolat în restul teritoriului, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată, în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 grade în nordul litoralului și 30 de grade în sudul Moldovei, poate şi în Câmpia de Vest, iar cele minime între 7 și 17 grade. Izolat, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.

În Bucureşti, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, la această dată. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 13...14 grade.

Vezi şi: Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

Miercuri, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată, dar va deveni în general instabilă. Din orele amiezii, în regiunile nordice, centrale, estice și la munte vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și va cădea grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar condițiile pentru astfel de fenomene, vor fi reduse. Temperaturile maxime vor avea valori de la 23...24 de grade pe litoral, până în jur de 32 de grade în vestul și sud-vestul țării, iar cele minime se vor încadra între 10 și 20 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza, când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

Vezi şi: Ministrul de Interne, AMENINŢAT: Mi s-a transmis că sunt persoane de care ar trebui să ne temem

Joi, vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie, mai ales după-amiaza și seara, în zonele montane, precum și în regiunile sud-vestice, centrale și de răsărit și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Local, cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperatura aerului, în scădere față de cea din intervalul precedent, în vestul, centrul și nordul țării, va avea valori maxime de la 20 de grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 32 de grade în Lunca Dunării și minime între 8 și 18 grade.

În Bucureşti, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări, temporar accentuate, mai ales după-amiaza și noaptea, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

De vineri până duminică, temperatura aerului va scădea în toată țara, până la valori apropiate de cele normale în această perioadă. Îndeosebi pe parcursul după-amiezelor, se vor semnala averse și descărcări electrice, cu precădere în zonele montane și în regiunile sudice. În Bucureşti, temperatura aerului va scădea de la o zi la alta, până la valori în jurul celor climatologic specifice perioadei, potrivit RTV.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.