Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prognoza meteo în ziua de alegeri: Ce anunţă meteorologii

vremea

Mâine e ziua decisivă. Toată România îşi alege primarii sau consilierii locale sau judeţeni. Întrebarea e dacă vom avea parte sau nu de o prezenţă masivă la urme. Dar vremea va ţine cu noi? Meteorologii au anunţat prognoza pentru ziua alegerilor.

Citeşte şi; Alertă alimentară fără precedent: Hrana din magazine care declanşează cancerul

În regiunile din vestul şi sud-vestul ţării şi în cea mai mare parte a zonei montane, vremea va fi în general instabilă; cerul va avea înnorări, vor fi averse şi descărcări electrice, iar pentru scurt timp vântul poate avea intensificări. Izolat vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii mici. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 gr in dealurile de vest si 28 de grade in Moldova poate si in sudul tarii.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

VREMEA în Bucureşti: Vremea va fi în general frumoasă, cu cerrul partial acoperit de nori si sanse destul de mici de ploaie, abia pe timpul nopţii temporar nebulozitatea se va accentua şi vor fi averse slabe si vânt moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, anunţă RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.